Antena Meniu Search
x

Directorul ziarului Atac de Buzău, Florin Paraschivescu şi Doru Iuga, fostul șef al OTV, reținuți pentru șantaj

Fostul şef al OTV, Doru Iuga, acum redactor şef la un ziar din Buzău a fost arestat la domiciliu. E acuzat de şantaj, alături de directorul publicaţiei şi soţia acestuia.

Vezi și

 Fostul şef al OTV, Doru Iuga, acum redactor şef la un ziar din Buzău a fost arestat la domiciliu. E acuzat de şantaj, alături de directorul publicaţiei şi soţia acestuia.

Doru Iuga şi Florin Paraschivescu au fost prinşi în flagrant când primeau banii de la un primar.

Directorul ziarului Atac de Buzău, Florin Paraschivescu, şi Doru Iuga au fost prinşi chiar când primeau banii de la primarul comunei Poşta Câlnău.

În ultimii ani, cei doi împreună cu soţia lui Paraschivescu, Oana Galanton, ar fi cerut bani de la mai mulţi edili din judetul Buzău.

Îi ameninţau că dacă nu acceptă să plătească, vor publica articole defăimătoare despre ei.

Mai mulţi primari, oameni de faceri dar şi un deputat au depus plangeri împotriva celor trei.

Poliţiştii au descins ieri la sediul ziarului şi la domiciliile suspecţilor.În urma audierilor, instanţa a hotărât ca Florin Paraschivescu și Iuga să rămână în arest la domiciliu.

Fostul director al OTV, Doru Iuga, a fost condamnat în anul 2013 la doi ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie.

Directorul publicatiei Atac de Buzau, Florin Paraschivescu, a mai fost acuzat de şantaj în urmă cu trei ani când impreuna cu alti jurnalisti a cerut 180.000 de euro mită rectorului unei Universitatii Biotera, Ioan Nicolae.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Directorul ziarului Atac de Buzău, Florin Paraschivescu şi Doru Iuga, fostul șef al OTV, reținuți pentru șantaj