Antena Meniu Search
x

Dispărut de aproape două săptămâni, Sebastian Ghiţă este acum căutat în toată ţara. Inclusiv în spitalele de psihiatrie!

Vezi și

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să emita un mandat de arestare în lipsă pe numele fostului deputat. În prima zi din an, în centrul de la Drăgoeşti, Vâlcea, un echipaj de poliţie a şi întocmit un proces verbal. Ghiţă ar putea pierde şi cauţiunea uriaşă de 13 milioane de euro, odată cu încălcarea controlului judiciar.

În zadar s-a chinuit avocatul lui Sebastian Ghiţă să-i convingă pe magistraţi că fostul deputat a păţit ceva şi din această cauză nu a mai ajuns să semneze controlul judiciar. Judecătorii Curţii Supreme au înlocuit controlul judiciar pe cauţiune şi au emis un mandat de arestare în lipsă. 

În baza lui, Sebastian Ghiţă a fost căutat astăzi, din nou, la toate adresele cunoscute. Şi pentru că nu a fost găsit, a fost dat în urmărire naţională. Dacă procurorii vor avea indicii că fostul deputat ar fi fugit din ţară, vor putea cere în instanţă un mandat de arestare internaţională. 

Ghiţă ar putea pierde şi cauţiunea uriaşă de 13 milioane de euro. O parte mică parte din averea sa. Oficial, are aproape 200 de milioane de euro, terenuri, vile, bujiterii, opere de artă şi două împrumuturi pe care trebuie să le recupereze. 

Pe acelaşi subiect

Surse judiciare spun că şi-ar fi premeditat "dispariţia". Şi a avut grijă să demaşte "sistemul" din care el recunoaşte că a făcut parte.

Parchetul General a declanşat o anchetă privind o eventuală intervenţie în acest dosar. Tot Parchetul General ar trebui să răspundă şi altor acuzaţii lansate de Ghiţă privind extrădarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Ghiţă a afirmat că ar fi achitat 200 de mii de euro pentru aeronava care l-a transportat pe omul condamnat pentru falimentarea FNI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Dispărut de aproape două săptămâni, Sebastian Ghiţă este acum căutat în toată ţara. Inclusiv în spitalele de psihiatrie!