Antena Meniu Search
x

Timea a dispărut a doua oară în două luni. Fata de 14 ani din Valea Crișului e din nou căutată de părinți și de Poliție

Timea Dima a dispărut a doua oară în două luni. Fata de 14 ani din Valea Crișului e din nou căutată de părinți și de Poliție.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.09.2020, 10:51

  • Timea a plecat de acasă la o locație necunoscută.
  • În iulie ea a mai dispărut odată, fiind găsită după câteva zile.

O tânără în vârstă de 14 ani din Valea Crișului a fost dată dispărută a doua oară în decursul a nici două luni, după ce a plecat voluntar de la domiciliu la o locație necunoscută și nu a mai revenit.

La data de 02.09.2020, polițiștii au fost sesizați despre faptul că Dima Timea, în vârstă de 14 de ani, domiciliată în comuna Valea Crișului a plecat voluntar de la domiciliu la o locație necunoscută și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la găsirea minorei sunt rugate să sune la 112.

Semnalmente: - înălțime  circa 1,40 m; greutate 40 kg; constituție slabă, păr negru; față ovală; ochi căprui; Îmbrăcăminte: - la data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi de culoare albaștri, tricou de culoare albă, bluză de culoare neagră, încălțăminte tip sport de culoare roz.

Aceeași minoră a fost dată dispărută și în 14 iulie și a fost găsită între timp, acum, se pare, a plecat din nou, motiv pentru care polițiștii au primit o nouă sesizare de dispariție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Timea a dispărut a doua oară în două luni. Fata de 14 ani din Valea Crișului e din nou căutată de părinți și de Poliție