Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Disperati dupa credite, romanii dau CNP-ul oricui

Disperati sa ia credite cat mai ieftine, romanii dau CNP-ul oricui, fara sa clipeasca. Orice necunoscut de pe strada poate, in aceste conditii, sa foloseasca datele personale ale altcuiva

Vezi și

Cu buletinul in mana un barbat dicteaza, cifra cu cifra, datele personale. In speranta obtinerii unui credit extrem de avantajos se lasa convins in mai putin de trei minute.

Un experiment facut de reporterii Observator arata ca, fara sa stie despre cine este vorba, in mai putin de 15 minute, opt din zece oameni au fost de acord sa dea datele personale pentru obtinerea unui credit in conditii extrem de avantajoase.

Reporterii Observatorului nu le-au luat datele personale celor care au cazut asa usor in plasa. Iar cand si-au dezvaluit identitatea au avut parte de reactii diverse: de la injuraturi, pana la multumiri pentru atentionarea ca identitatea nu trebuie aruncata atat de usor pe hartia unor necunoscuti.

Cand camera de filmat e la vedere, toata lumea pare sa stie ca datele personale nu se dau asa usor. “Niciodata nu este indicat la telefon sau direct sa oferim astfel de informatii sau documente unor necunoscuti pe care nici nu avem cum sa-i verificam”, a explicat si Anca Bidian, directorul unei firme de consultanta.

Pentru a nu risca sa fim inselati trebuie sa ne adresam pentru obtinerea unui credit doar bancilor si brokerilor autorizati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Disperati dupa credite, romanii dau CNP-ul oricui