Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Un tânăr din Constanţa a murit în accident sub privirile mamei şi fratelui. "Ne urmăreşti de sus acum"

Dramă în joia mare într-o familie din Constanţa. Un tânăr şi-a pierdut viaţa sub privirile familiei după ce s-a izbit cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului. Alţi trei pasageri, doi băieţi şi o fată, au ajuns la spital. Martorii spun că maşina avea o viteză mult peste limita legală. Imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!
 

de Andreea Filip

la 22.04.2022 , 19:46

Tragedia a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii în Mamaia. Martorii spun că şoferul gonea pur şi simplu pe bulevardul care străbate staţiunea. La un moment dat n-a mai putut controla maşina şi s-a încolăcit în jurul stâlpului de iluminat.

Urmele de la locul accidentului indică faptul că şoferul circula pe a treia bandă, însă, în dreptul trecerii de pietoni a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de stâlp.

Tânărul a rămas captiv în maşină 

Vezi și

Impactul a fost devastator, iar tânărul a rămas captiv în maşina făcută zob.

Pe acelaşi subiect

Răzvan Parconie, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Ajunşi la locul solicitării, colegii au descarcerat şoferul autoturismului. Acesta, din păcate, era în stop cardio respirator. S-au început manevrele de resuscitare.

A fost în zadar. Nicolas s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei şi ale fratelui său, ajunşi în scurt timp la locul accidentului. În maşină mai erau doi băieţi şi o fată, care au ajuns la spital. Cu toţi s-au urcat în maşină din parcarea parcului acvatic din staţiune, un loc cunoscut de localnici drept zonă de drifturi şi întreceri ilegale.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând a se stabili toate detaliile şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare 

În vară, Nicolas urma să împlinească 22 de ani. Moartea lui fulgerătoare i-a şocat pe apropiaţi care au umplut reţelele de socializare cu mesaje de condoleanţe.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, ai fost un suflet plin de bucurie și ne-ai făcut copilăria mai frumoasă. Rămâi cu bine, Nicolas!"

"Ne urmăreşti de sus acum, drag coleg. Dumnezeu să te odihnească în pace", scrie pe reţelele de socializare.

Acum familia tânărului se pregăteşte de înmormântare. A doua în doar câteva luni, după ce anul trecut tatăl băiatului şi-a pus capăt zilelor.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Un tânăr din Constanţa a murit în accident sub privirile mamei şi fratelui. "Ne urmăreşti de sus acum"