Antena Meniu Search
x

Video Distracție pe pârtii, la final de sezon. La Vatra Dornei, schiorii au înlocuit costumele de pârtie cu cele populare

Pârtiile au fost pline şi azi, mai ales că vremea a fost numai bună pentru schiat. În Poiana Braşov au fost cozi interminabile la instalaţiile de transport pe cablu. În Vatra Dornei, închiderea sezonului de schi a fost marcată printr-un eveniment simbolic. Zeci de turişti şi localnici au înlocuit costumul de schi cu cel popular şi au ieşit pe pârtie.

de Redactia Observator

la 14.03.2021, 21:27

Vezi și
  • Parada de la Vatra Dornei a fost deschisă de un tânăr care are probleme locmomotorii.
  • Pentru a păstra distanţa, anul acesta schiorii au bătut din beţe, pe muzica populară.

Poiana Braşov s-a animat încă de la primele ore ale dimineţii. Cozile interminabile de la telegondola nu au reuşit să strice cheful de distracţie al turiştilor. ”Temperatura bună, pârtiile bine întreţinute. E excelent” / ”Azi am zis că o să încercăm să profităm de ziua asta frumoasă şi să stăm cât mai mult”.

Vremea frumoasă şi zăpada de pe pârtie au fost bucuria copiilor.

Distracţie a fost şi pe Pârtia Veveriţa din Vatra Dornei, care s-a transformat în podium pentru aproape 100 de schiori, care au înlocuit costumele de pârtie cu cele populare.

Parada costumelor a fost deschisă de un tânăr în scaun pe schiuri

Parada la coborârea pe pârtie a fost deschisă de un tânăr care are probleme locmomotorii şi care a participat la eveniment într-un scaun pe schiuri.

Din cauza pandemiei, s-a renunţat la tradiţionala horă care avea loc în fiecare an. Pentru a păstra distanţa, anul acesta schiorii au bătut din beţe, pe muzica populară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Distracție pe pârtii, la final de sezon. La Vatra Dornei, schiorii au înlocuit costumele de pârtie cu cele populare