Antena Meniu Search
x

Divorţ fără sfârşit pentru milionarul Dan Adamescu

Soţia lui, Carmen, a venit fără avocat la proces, aşa că bătălia din instanţă se amână peste cel puţin o lună. Parteneri mai bine de un deceniu, soţii nu s-au întâlnit la proces. Ea a venit zâmbitoare, el, adus pe braţe de doi angajaţi. Carmen Adamescu cere, pe lângă separare, şi 20 de milioane de euro, pentru că ar fi fost înşelată.

Vezi și

 Divorţ fără sfârşit pentru milionarul Dan Adamescu. Soţia lui, Carmen, a venit fără avocat la proces, aşa că bătălia din instanţă se amână peste cel puţin o lună. Parteneri mai bine de un deceniu, soţii nu s-au întâlnit la proces. Ea a venit zâmbitoare, el, adus pe braţe de doi angajaţi. Carmen Adamescu cere, pe lângă separare, şi 20 de milioane de euro, pentru că ar fi fost înşelată.

Carmen Adamescu a ieşit atât de grăbită din sala de judecată, încât a fost aproape să se urce în altă maşină. Nu a vorbit mult cu jurnaliştii, dar a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

După divorţ, urmează partajul pentru averea colosală. Ar ajunge la aproape un miliard de euro. Numai complexul comercial Unirea valorează peste 40 de miloane. Hotelul Intercontinetal a fost evaluat la aproape 100 de miloane de euro, în timp conacul în care au locuit împreuna ajunge la 5 milioane de euro.

Războiul cu soţia nu e singura problemă a milionarului Dan Adamescu. El e cercetat pentru fapte de corupţie, la Curtea Supremă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Divorţ fără sfârşit pentru milionarul Dan Adamescu