Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bătrânei din Vrancea au fost torturați și tâlhăriți de trei indivizi mascaţi, care au intrat peste ei în casă

Doi bătrânei din satul Dealu Sării, comuna Jitia, au fost jefuiţi în miez de noapte de trei indivizi mascaţi care au dat buzna peste ei în casă.

de Redactia Observator

la 11.02.2017 , 13:25

Doi bătrânei din Vrancea au fost tortutați și tâlhăriți de trei indivizi mascaţi, care au intrat peste ei în casă

Doi bătrânei din satul Dealu Sării, comuna Jitia, au fost jefuiţi în miez de noapte de trei indivizi mascaţi care au dat buzna peste ei în casă.

Conform primelor date de la faţa locului, cei doi soţi s-au trezit că cineva intră peste ei în locuinţă, vineri noapte spre sâmbătă pe la ora 03.00. Le-au spart geamurile şi uşa de la intrare şi i-au luat la bătaie până au spus unde au ascunsă agoniseala de-o viaţă. După ce au luat banii, hoţii care purtau, după spusele sătenilor, măşti pe faţă, au fugit pe islazul din spatele casei celor doi bătrâni.

„Am fost anunţat că nea S. Ghe. și soția au fost jefuiţi în plină noapte. Am ajuns acolo, era ambulanţa şi le acorda ajutor celor doi săteni de la noi. Am înţeles că trei indivizi mascaţi au intrat peste ei în casă pe la ora 3 noaptea, au spat uşa şi geamurile de la intrare şi i-ar fi bătut până au spus unde au banii. După ce au pus mâna pe agoniseala bătrânilor, hoţii au fugit prin spatele casei că se vedeau urmele pe zăpadă. Au venit cei de la poliţie atunci noaptea şi au stat până au ajuns şi cei de la criminalistică. Oamenii erau foarte speriaţi şi cu lovituri. La noi de 20 de ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Le recomand tuturor sătenilor să îşi ia măsuri de siguranţă. Să aibă telefonul la îndemână pentru a suna în caz că se mai întâmplă aşa ceva, să aibă uşile bine asigurate şi cel mai important să nu mai primească străini în casă. Să nu le spună nici măcar la rude că au bani sau alte bunuri, că nu se ştie cine le poate vrea răul”, a spus Vasile Zamfiroiu, viceprimarul localităţii.

Articolul continuă după reclamă

IPJ Vrancea a confirmat jaful de la Jitia şi a precizat că se fac cercetări la faţa locului pentru a-i depista pe hoţii care i-au jefuit pe cei doi bătrânei din Dealu Sării. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Doi bătrânei din Vrancea au fost torturați și tâlhăriți de trei indivizi mascaţi, care au intrat peste ei în casă