Antena Meniu Search
x

Doi biciclişti din Buzău, care nu purtau veste reflectorizante, au fost spulberaţi de o maşină

O altă tragedie din cauza neatenţiei a avut loc pe o şosea din România.  Doi biciclişti, care nu purtau veste reflectorizante, au fost spulberaţi de o maşină. Unul dintre ei a murit, iar celălalt este rănit. S-a întâmplat în judeţul Buzău.

Vezi și

O altă tragedie din cauza neatenţiei a avut loc pe o şosea din România.  Doi biciclişti, care nu purtau veste reflectorizante, au fost spulberaţi de o maşină. Unul dintre ei a murit, iar celălalt este rănit. S-a întâmplat în judeţul Buzău. În vreme ce martorii susţin că şoferul autoturismului ar fi mers cu viteză, poliţiştii spun că cei doi bărbaţi, victimele accidentului, nu au respectat regulile de circulaţie pe timp de noapte.

Era trecut de miezul nopţii când cei doi bărbaţi se îndreptau spre casă. Amândoi pe biciclete. Munciseră toată ziua într-o localitate de lângă Buzău. Pe un câmp, însă, drumul lor a fost curmat de un şofer care i-a izbit violent cu maşina.

Medicii au sosit în grabă, însă pentru unul dintre ei nu au mai putut face nimic. Celălalt a scăpat, ca prin minune, doar cu câteva răni uşoare.

O anchetă va stabili, cu exactitate, cum s-a produs nenorocirea, dar şi cine se face vinovat pentru cele întâmplate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Doi biciclişti din Buzău, care nu purtau veste reflectorizante, au fost spulberaţi de o maşină