Antena Meniu Search
x

Doi copii au parasit gradinita de foame!

Ca niste oameni mari, unii copii inteleg ca parintii pur si simplu nu au cum sa le ofere ce au nevoie. E si cazul unei fetite de sase ani, care a fost retrasa de la gradinita, impreuna cu fratele sau

Vezi și

Andreea a ajuns la gradinita anul trecut, impreuna cu fratele ei mai mic. N-a durat mult, doar doua luni, iar parintii au hotarat ca locul lor e acasa. "Tot timpul Andreea cu Darius mi-au venit si mi-au spus "Mami, noi nu mai putem de foame, pentru ca copiii au avut pachetel la gradinita, noi nu am avut". N-am mai vrut sa-i mai duc, sa-i vad ca vin nemancati acasa, sa imi spuna ca altii au avut si ei nu", a povestit mama, Florenta Lautariu.

In plus, de multe ori pranzul in familie insemna o punga de pufuleti. In curand, parintii nu vor mai avea bani nici pentru atat. Florenta asteapta inca un copil, care va veni pe lume la iarna, iar singurul venit e alocatia copiilor.

Din toamna, copiii vor merge la gradinita si vor primi o masa calda pe zi. Probabil singura. In programul Salvati copiii sunt inscrisi 740 de prescolari din medii defavorizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Doi copii au parasit gradinita de foame!