Antena Meniu Search
x

Doi copii s-au urcat pe acoperisul casei, pentru a nu fi luati de autoritati

Disperarea ca-si vor pierde tatal i-a facut pe doi copii sa se urce pe acoperis! Nu au vrut sub niciun chip sa fie luati de langa parintele lor, asa cum a facut mama copiilor acum cativa ani

Vezi și

Oameni in toata firea se roaga de doi copilasi sa revina pe pamant. Este protestul unor suflete nevinovate, care nu vor sa-si abandoneze tatal bolnav. Baiatul de noua ani si sora lui mai mare se tin cu greu de acoperisul care sta sa pice. Dupa ce esueaza cu vorba buna, jandarmii aduc o scara. Fetita isi abandoneaza fratele, dar il incurajeaza de jos, de langa jandarmi.

Abandonati de mama, nu vor sa-si lase tatal sa se lupte singur cu boala, chiar daca inspectorii de la Protectia Copilului le-a gasit o alta casa, la o ruda, unde ar putea trai mai bine. Insa viata fara cel care i-a crescut nu inseamna "mai bine" pentru ei.

In cele din urma, fata si fratiorul ei sunt dusi la masina care ii va purta spre noua casa, dar lupta pentru parintele lor continua si aici. Tatal vine langa copiii lui, iar fiica il trage mai aproape, pe drumul spre despartire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Doi copii s-au urcat pe acoperisul casei, pentru a nu fi luati de autoritati