Antena Meniu Search
x

Doi copii, prinși în războiul nervilor

Două fetiţe sunt prinse într-un război al nervilor, dus cu îndârjire de părinţi. La aproape cinci ani de la despărţire, fiecare încearcă să le câştige dragostea, dar şi custodia.

Vezi și

Două fetiţe sunt prinse într-un război al nervilor, dus cu îndârjire de părinţi. La aproape cinci ani de la despărţire, fiecare încearcă să le câştige dragostea, dar şi custodia. 

Cele două gemene au cinci ani şi jumătate. Părinţii, despărţiti de ani buni, luptă pentru custodia şi afecţiunea lor. E o luptă fără mănuşi purtată în faţa copiilor. 

Războiul a început acum câteva luni, când tatăl a refuzat să aducă înapoi fetiţele din vacanţă. Tatăl a decis, atunci, să păstreze fetele, chiar dacă instanţa i le-a încredinţat mamei.

Fetitele s-au simtit in siguranta, si-au exprimat dorinta de a fi impreuna cu mine si eu nu pot sa le oblig sa mearga la mama lor, daca mama lor le traumatizeaza.

Într-un război care nu e al lor, copilele se agaţă de orice urmă de afecţiune. Şi fiecare dintre cei doi părinţi încearcă să le convingă că e cel mai bun.

Mama şi-a adus copiii acasă cu poliţia, acum o săptămână. Şi refuză, la rândul ei, să-i lase în preajma tatălui. În tot acest timp, a plouat cu plângeri către autorităţi. Cei doi se acuză reciproc de rele tratamente şi spun că se tem pentru siguranţa copiilor. De parcă războiul părinţilor nu era de-ajuns, gemenele trebuie să meargă şi la psiholog. Şedinţele săptămânale fac parte din procesul de evaluare din ancheta deschisă de Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Bineinteles ca sunt afectate psihologic si de certurile dintre parinti si de atmosfera. MUSCA 18.50 si copiii risca sa se responsabilizeze ei pentru problemele pe care le au parintii.

Tatăl a depus în instanţă o cerere de încredinţare şi speră să câştige custodia copiilor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Doi copii, prinși în războiul nervilor