Antena Meniu Search
x

Accident în Sibiu! Doi copii şi un adult au fost RĂNIȚI după ce căruţa cu care circulau a fost lovită de o maşină

Doi copii şi un adult au fost răniţi, joi seară, după ce căruţa nesemnalizată cu care circulau în localitatea Moşna din judeţul Sibiu a fost lovită de o maşină

Doi copii şi un adult au fost răniţi, joi seară, după ce căruţa nesemnalizată cu care circulau în localitatea Moşna din judeţul Sibiu a fost lovită de o maşină.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, în centrul localităţii Moşna, un autoturism a intrat în coliziune cu o căruţă nesemnalizată care circula în aceeaşi direcţie, Medias - Agnita.

”În atelajul se aflau trei adulţi şi doi minori, un băiat de 10 ani şi o fată de 13 ani, toţi din Moşna. Victime sunt cei doi minori şi un adult”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, au anunţat că toate victimele sunt conştiente,  cei doi copii au suferit multiple contuzii, iar adultul acuză dureri lombare.

Un copil şi adultul au fost preluaţi de SMURD Mediaş, celălalt copil fiind preluat de Serviciul de Ambulanţă pentru a fi transportaţi la Spitalul Municipal Mediaş. 

Sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident în Sibiu! Doi copii şi un adult au fost RĂNIȚI după ce căruţa cu care circulau a fost lovită de o maşină