Antena Meniu Search
x

Doi frați, salvați de la moarte de un om al străzii

Nu a avut bani să-i crească, dar i-a salvat probabil de la moarte. Un bărbat care trăieşte din mila oamenilor, în apropierea gropii de gunoi din Baia Mare, a lăsat doi prunci, la poarta spitalului din oraş. Şi a implorat, într-un bilet, să fie ajutaţi.

Vezi și

Nu a avut bani să-i crească, dar i-a salvat probabil de la moarte. Un bărbat care trăieşte din mila oamenilor, în apropierea gropii de gunoi din Baia Mare, a lăsat doi prunci, la poarta spitalului din oraş. Şi a implorat, într-un bilet, să fie ajutaţi. Copiii, o fetiţă de un an şi un băieţel de două luni, au fost părăsiţi de mamă şi lăsaţi în grija bărbatului care i-a fost iubit. Omul fără casă şi fără bani i-a hrănit câteva zile cu ce a găsit prin gunoaie. Când şi-a dat seama că viaţa lor este în pericol, i-a lăsat lângă spital şi a dispărut.

Roberta şi Ramon au fost găsiţi la poarta spitalului din Baia Mare. Flămânzi, murdari şi bolnavi. Un bărbat i-a lăsat acolo, ca să-i salveze. E prea sărac să-i crească. Trăieşte la groapa de gunoi a oraşului, iar mama copiilor, care i-a fost iubită, a dispărut şi i-a lăsat lui pruncii.

Când n-a mai avut nici supă, bărbatul şi-a aşezat copiii în cărucior, iar lângă ei a lăsat un bilet. În bilet, bărbatul a cerut ajutor pentru cei mici. Paznicul spitalului i-a găsit pe fraţi.

Roberta e speriată şi îşi caută mama. E prea mică să înţeleagă de ce s-a trezit singură, printre străini. Mama celor doi fraţi mai are trei copii pe care i-a dat în grija statului. Şi-a părăsit familia şi casa din Sălaj.

Vecinii spun că băiatul care a ajuns la spital ar fi chiar fiul bărbatului care l-a salvat. Ramon şi sora lui de un an au fost spălaţi, hrăniţi şi trataţi.

Poliţia şi inspectorii de la protecţia copilului o caută pe mamă. Este posibil, însă, ca femeia să fi părăsit ţara. Când vor fi externaţi, pruncii ei vor ajunge într-un centru de plasament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Doi frați, salvați de la moarte de un om al străzii