Antena Meniu Search
x

INCREDIBIL!!! Doi politisti au condus, mai bine de 20 de ani, masinile de interventie fara permis auto

Ca sa conduci o masina pe drumurile publice ai nevoie de permis. Dar ca sa conduci o masina de politie pe aceleasi drumuri iti trebuie doar uniforma. Doi agenti din Buzau au condus, mai bine de 20 de ani, masinile de interventie si pe cele personale fara sa treaca vreodata pe la scoala de soferi

Vezi și

Zi de zi, pe marginea drumului, ii trag pe dreapta pe cei care incalca regulile de circulatie. Dar pe ei nimeni nu-i trage pe dreapta. Asa ca, e de prisos sa-si mai ia permis, si-au spus cei doi agenti din Buzau. Si poate ca ar fi iesit la pensie fara sa fie prinsi, daca sefii lor n-ar fi primit o sesizare anonima. “In urma unor verificari dispuse de conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Buzau a rezultat ca doi lucratori de politie au condus autovehicule pe drumurile publice fara a poseda permise de conducere”, a explicat comisarul-sef Florina Crucianu, purtator de cuvant IPJ Buzau.

Nu de ieri de azi. Unul e politist din 1987, iar celalalt a imbracat uniforma pentru prima data in ‘92. “Circula cu masina politiei si cu masina lui personala”, a precizat primarul comunei Merei, Stefan Chiru.

“S-a dispus cercetarea disciplinara a celor doi lucratori de politie. In cadrul anchetei interne, se verifica toate aspectele si se vor lua masuri inclusiv fata de cei care nu au facut verificarile ce se impuneau astfel incat sa nu se ajunga intr-o asemenea situatie”, a mentionat Florina Crucianu.

Acum unul dintre politisti merge in continuare la serviciu, dar pe jos, iar celalalt a intrat in concediu medical. Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi oameni ai legii risca sa fie dati afara din politie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » INCREDIBIL!!! Doi politisti au condus, mai bine de 20 de ani, masinile de interventie fara permis auto