Antena Meniu Search
x

Doi prieteni, din Sighișoara, dispăruți fără urmă

Doi băieţi de 12 ani din Sighişoara au dispărut de trei zile de acasă. Le-au spus rudelor că se duc la joacă, însă de atunci nu a mai auzit nimeni de ei

Vezi și

Doi băieţi de 12 ani din Sighişoara au dispărut de trei zile de acasă.  Le-au spus rudelor că se duc la joacă, însă de atunci nu a mai auzit nimeni de ei

Daniel şi Ciobi s-au cunoscut în urmă cu patru luni, atunci când ultimul s-a mutat de la Buzău la Sighişoara, la bunica lui, după ce mama a plecat să muncească în străinătate. Cei doi s-au împrietenit imediat, şi de atunci sunt nedespărţiţi.

O prietenie greu de înţeles pentru mama lui Daniel. Femeia nu şi-a mai văzut fiul de miercuri dimineaţa.

Când s-a întors de la şcoală, i-a cerut voie tatălui vitreg să plece la prietenul lui, Ciobi. Fără să ezite, bărbatul i-a dat voie. Nu era pentru prima dată. Nu ştia însă că de data aceasta şi Ciobi ceruse acasă acelaşi lucru. Amândoi au dispărut fără urmă.

De trei zile familiile celor doi străbat străzile oraşului şi lipesc afişe. Până acum însă n-au aflat nicio informaţie despre daniel şi ciobi.

Ultima dată când au fost văzuţi, Daniel era îmbrăcat cu o geacă neagră, blugi albaştri, şi era încălţat cu cizme din piele întoarsă, iar Ciobi purta şi el o geacă neagră, blugi albaştri şi pantofi maro.

Oricine poate oferi informaţii despre cei doi băieţi, este rugat să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Doi prieteni, din Sighișoara, dispăruți fără urmă