Antena Meniu Search
x

Doi şoferi din Vaslui s-au şicanat, s-au înjurat şi s-au lovit în trafic

Doi şoferi nervoşi s-au întrecut în lovituri, pe o şosea din Vaslui. S-au şicanat, s-au izbit serios, s-au înjurat şi apoi au luat-o de la capăt.

Vezi și

 Doi şoferi nervoşi s-au întrecut în lovituri, pe o şosea din Vaslui. S-au şicanat, s-au izbit serios, s-au înjurat şi apoi au luat-o de la capăt. Iuţi şi furioşi, din cauza unor conflicte mai vechi. Întregul raliu al distrugerii a fost înregistrat de o cameră fixată pe bord. Poliţiştii s-au trezit cu două plângeri. De la ambii şoferi.

Ignoraţi înjurăturile. Faceţi abastracţie de manelele din fundal. Asiguraţi-vă centura! Pregăţi-vă de impact! Şoferii moldoveni se comportă ca doi copii cu fise la maşinuţele din parcul de distracţii. Se izbesc violent. Se învârt, ca pe pationar. Cine iese în decor, pierde raliul distrugerii.

Cei doi adversari care au carnet de conducere se întreceau pe o stradă din Vaslui. La volanul maşinii din care s-a filmat era un tânăr de 27 de ani. Celalălat şofer e Elvis. Culturist, de plăcere.

Merge la sală şi nu se teme să pună mâna pe briceag. Între cei doi era un conflict mai vechi. Care s-a mutat, dupa cursa nebunească, la poliţie. Fiecare are acum câte un dosar penal pentru distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Doi şoferi din Vaslui s-au şicanat, s-au înjurat şi s-au lovit în trafic