Antena Meniu Search
x

Tragedie într-un spital din Satu Mare. O tânără mămică a născut un bebeluș mort, deși sarcina a decurs perfect

Copilul s-a născut mort, deşi sarcina a fost dusă la termen, iar fătul era perfect sănătos.

Vezi și

Copilul s-a născut mort, deşi sarcina a fost dusă la termen, iar fătul era perfect sănătos.

Tânăra de 24 de ani, însărcinată în nouă luni, s-a dus la medicul ginecolog după ce începuse să aibă contracţii puternice. Era clar că venise momentul să aducă pe lume primul ei copil şi aştepta să intre în sala de naşteri. Numai că medicul i-a spus că încă nu este în travaliu şi a lăsat-o într-un salon, nesupravegheată, o noapte întreagă.

Femeia a suportat cu greu multele ore de aşteptare. A doua zi starea ei s-a înrăutăţit, iar ginecologul a trimis-o la spitalul din Satu Mare. Acolo nu s-a mai putut face nimic pentru copil. Mama tinerei spune că fiica ei începuse să se învineţească. Iar când a întrebat medicul de ce nu îi face cezariană, acesta i-ar fi spus că trebuie să se grăbească spre Satu Mare. Altfel, gravida ar putea să moară sau să nască un copil mort. Asta cu toate că bebeluşul nu avea o problemă înainte de naştere.

Avea o greutate de 3 kilograme şi 600 de grame şi 52 de centimetri. Medicul pe care familia îl acuză de moartea bebeluşului nu a dat nicio explicaţie, iar conducerea spitalului susţine că specialistul a procedat corect. Necropsia bebeluşului va face lumină în acest caz şi apoi va fi deschisă şi o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tragedie într-un spital din Satu Mare. O tânără mămică a născut un bebeluș mort, deși sarcina a decurs perfect