Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Iaşi furau maşini pentru plimbări

Doi tineri din Iaşi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost prinşi că furau autoturisme Dacia. Maşinile erau sustrase nu pentru bani, ci doar pentru plăcerea plimbării.

Vezi și

Când autoturismele rămâneau fără combustibil, ieşenii le abandonau. 

Tânărul de 19 ani n-a vrut să recunoască nimic în faţa ziariştilor. A făcut-o însă în faţa poliţiştilor cărora le-a explicat de unde şi cum fura maşinile.

Tânărul a fost prins de poliţişii din Iaşi dintr-o întâmplare. Un ghinion practic, pentru el. Deşi nu avea permis, era la volanul unui autoturism Dacia şi a fost oprit în trafic.

Agenţii au sesizat că are un comportament ciudat, aşa că l-au legitimat. Cum n-a putut spune nimic despre maşină, poliţiştii l-au şi percheziţionat.

Ocazie cu care asupra sa au fost găsite mai multe chei de autovehicule precum şi o pereche de mănuşi din material textil.

Până acum, poliţiştii au reuşit să probeze furtul a cinci autoturisme din Iaşi şi două din Vaslui. Maşinile erau "împrumutate" pentru plimbări. Când combustibilul se termina, autoturismele erau abandonate în cea mai apropiată parcare.

Tânărul a fost dus la sediul secţiei de poliţie, ocazie cu care s-a stabilit că, împreună cu un alt bărbat e suspectat de furtul mai multor autoturisme pe care le-ar fi abandonat

Conform poliţiştilor, cei doi furau doar Dacii deoarece acestea erau mai uşor de deschis. Astăzi, tânărul de 19 ani a fost dus la reconstituire. Una dintre maşinile furate a fost lăsată chiar în apropierea locului de unde fusese furată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri din Iaşi furau maşini pentru plimbări