Antena Meniu Search
x

Doi viitori miri, răniţi grav într-un accident rutier pe o şosea din judeţul Suceava

Accident rutier grav pe o şosea din judeţul Suceava. Doi tineri, care urmau să se căsătoarească, au fost găsiţi în stare critică, după ce maşina condusă de un prieten a derapat pe contrasens

Vezi și

Accident rutier grav pe o şosea din judeţul Suceava. Doi tineri, care urmau să se căsătoarească, au fost găsiţi în stare critică, după ce maşina condusă de un prieten a derapat pe contrasens

Bolidul s-a izbit de un autoturism condus de un doctor, pe care colegii l-au recunoscut imediat ce au ajuns la locul accidentului. El şi cei doi îndrăgostiţi au suferit numeroase fracturi. 

Tânărul 20 de ani le strigă medicilor că nu se poate mişca. Are fracturi la claviculă şi la picioare şi nu mai suportă durerea. Pompierii fac tot posibilul să îl scape din menghina în care captiv de câteva minute.

Un cunoscut medic ortoped al spitalului din Suceava e în stare critică, pentru că n-a mai putut să evite maşina ajunsă pe contrasens. Cu răni grave a ajuns la spital şi iubita de 18 ani a tânărului descarcerat. Amândoi au fost smulşi dintr-un vis.

Doar şoferul care a provocat accidentul a scăpat cu răni mai uşoare. Tânărul spune că a frânat puternic. Chiar şi aşa vitezometrul s-a oprit la 80 de kilometri pe oră. Alte două maşini s-au tamponat uşor, după ce unul dintre şoferi evitat accidentul.

Din Suceava, medicul ortoped a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Iaşi, pentru intervenţii chirugicale mai complicate. Prin operaţii va trece şi cuplul care se pregătea de nuntă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Doi viitori miri, răniţi grav într-un accident rutier pe o şosea din judeţul Suceava