Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dorel loveşte din nou! Câţiva muncitori au spart o conductă de gaze lângă un bloc din Târgu-Jiu

Câţiva muncitori au băgat spaima într-un bloc întreg din Târgu-Jiu, după ce au spart o conductă de gaze. Mirosul înţepător a început să ajungă în locuinţe şi câţiva locatari au sunat, speriaţi, la 112.

de Redactia Observator

la 11.03.2014 , 08:30

 Când au venit pompierii, nimeni nu supraveghea ţeava fisurată şi doar o minune a făcut ca nico explozie să nu se producă până în acel moment.

Pe toată strada, aerul devenise aproape irespirabil când mai mulţi pompieri şi angajaţi ai distribuitorului de gaze au ajuns la faţa locului. Conducta fisurată se afla într-un şanţ săpat chiar lângă scara unui bloc. Câţiva locatari care voiau să meargă acasă au aflat că sunt în pericol.

Vestea că o explozie putea să-i zguduie puternic i-a îngrozit pe oamenii care stăteau liniştiţi în locuinţele lor. O femeie spune că a fost la un pas să se intoxice cu gaze. Incidentul ar fi fost provocat de câţiva muncitori încercau să împământeze un cablu electric.

Vezi și

Poliţiştii au deschis o anchetă ca să afle cine se face vinovat de pericolul la care au fost expuşi oamenii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Dorel loveşte din nou! Câţiva muncitori au spart o conductă de gaze lângă un bloc din Târgu-Jiu