Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dorința angajatului, poruncă pentru patron. Cum arată job-ul perfect, într-o companie software din Capitală

Un salariu bun, program flexibil, masaj în birou şi jocuri la discreţie. Sunt doar câteva dintre beneficiile care fac dintr-un job bun, un job perfect.

de Redactia Observator

la 19.04.2018 , 22:13

Un salariu bun, program flexibil, masaj în birou şi jocuri la discreţie. Sunt doar câteva dintre beneficiile care fac dintr-un job bun, un job perfect. În marile companii, patronii se întrec în bonusuri pentru salariaţi, de teamă să nu-i piardă. Şi oferă mese gratuite, abonamente la sală şi chiar asigurări de sănătate.

Reporterii Observator au ajuns într-o companie software din Capitală. Adrian şi Gabi sunt la serviciu. Însă nu lucrează după un program standard. Li se permite să vină când vor la birou şi să aleagă dintr-o gamă largă de activităţi de relaxare. Totul - pentru o mai bună productivitate, spun şefii lor. 

Gabriel Tatu: "De obicei joc Fifa cu câte un coleg. Am câţiva clienţi aşa, care jucăm. De obicei, cu ei ţin scorul."

Vezi și

Marius Istrate, reprezentantul unei companii software: "În momentul în care oamenii au libertatea să îşi facă singuri programul, ei sunt cei care decid dacă săptămâna asta muncesc 40 de ore sau 35 de ore sau 45 de ore. Avem un buget prin intermediul unei platforme online, pe care ei decid cum îl folosesc. Fie se duc la sală, fie se duc la SPA."

În goana după angajaţi, tot mai mulţi patroni oferă, pe lângă bani, mai multe zile libere, asigurări medicale, călătorii, masaj la birou sau fructe proaspete. Iar în jurul acestora s-au ridicat zeci de afaceri.

De beneficii se bucură şi angajaţii, dar şi patronii - pentru că într-un mediu relaxat productivitatea creşte, iar salariaţii rămân fideli companiei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Dorința angajatului, poruncă pentru patron. Cum arată job-ul perfect, într-o companie software din Capitală