Antena Meniu Search
x

Dosarul Transferurilor, un nou episod!

Tensiune si suspans la Inalta Curte, acolo unde condamnatii din dosarul transferurilor - Copos, Borcea, fratii Becali si Meme Stoica - asteapta infrigurati. Procurorii cer ani grei de inchisoare pentru bogatii Ligii intai

Vezi și

Sunt cinci ani de cand Netoiu, Borcea, Copos sau Meme Stoica tot sunt chemati la raport. La fel si fratii Becali, care astazi dupa-amiaza au venit la brat, la Inalta Curte. Gica Popescu a fost cel mai grabit. La 14:55 era la apel. Si lordul Padureanu s-a pus la costum si a ajuns la timp.

Considerati capii retelei, fratii Becali sunt primii vizati. Si procurorii vor sa le mareasca pedepsele. Pentru Giovani cer 15 ani de inchisoare, dar la 61 de ani, procuratorul ar executa doar o treime din sentinta.

In schimb, Cristi Borcea si fratele mai mic al lui Giovani, Victor, nu ar avea nicio scapare. Si pentru ei se cer tot cate 15 ani dupa gratii.

Condamnati ii vor pe toti. Inclusiv pe batranul Jean Padureanu cu care au fost mai blanzi. Trei ani cu executare, atat cat cer si pentru fostul capitan al echipei nationale, Gica Popescu.

Intr-un dosar maraton de 2000 de file, care abia acum isi inchide copertile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dosarul Transferurilor, un nou episod!