Doua antrenoare de atletism din Bistrita s-au luat la bataie in fata elevilor

Publicat: 30.05.2013, 07:33.
Actualizat: 30.05.2013, 09:18

Nu doar elevii isi impart pumni in timpul cursurilor. In Bistrita, doua antrenoare de atletism s-au luat la bataie, de fata cu sportivii pe care ii pregatesc.

Marul discordiei a fost chiar un elev, care a inceput antrenamentele cu una dintre ele, apoi s-a mutat in grupa celeilalte. Dupa bataie, ambele femei s-au dus la medic si apoi la politie.

Una dintre femei are rani pentru care ar trebui sa primeasca ingrijiri medicale vreme de noua zile, spun legistii.

Nici adversara ei n-a scapat mai usor. Femeile s-au luat la bataie, chiar in timpul antrenamentelor, din cauza unui sportiv. Elevii care au fost martori la intreaga scena au incercat sa le desparta.

“Normal ca am avut o riposta, m-am intors si avea tendinta de a ma agresa si aveam o umbrela in mana si am tinut-o asa in fata ca sa pastrez o distanta intre mine si ea, mi-a smuls umbrela din mana, s-a napustit si normal ca in momentul ala am facut si eu o miscare de autoaparare”, a povestit Edit Magyarosi, una dintre antrenoare.

Parintii sunt socati de intamplare, care se tem acum sa-si mai lase copiii la antrenamente.

Ambele antrenoare au depus plangere la politie. Pana cand politistii vor stabili care dintre ele a fost victima, conducerea stadionului din Bistrita trebuie sa gaseasca o solutie pentru ca femeile sa nu se mai intalneasca la antrenamente.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.