Antena Meniu Search
x

Doua antrenoare de atletism din Bistrita s-au luat la bataie in fata elevilor

Nu doar elevii isi impart pumni in timpul cursurilor. In Bistrita, doua antrenoare de atletism s-au luat la bataie, de fata cu sportivii pe care ii pregatesc.

Vezi și

Marul discordiei a fost chiar un elev, care a inceput antrenamentele cu una dintre ele, apoi s-a mutat in grupa celeilalte. Dupa bataie, ambele femei s-au dus la medic si apoi la politie.

Una dintre femei are rani pentru care ar trebui sa primeasca ingrijiri medicale vreme de noua zile, spun legistii.

Nici adversara ei n-a scapat mai usor. Femeile s-au luat la bataie, chiar in timpul antrenamentelor, din cauza unui sportiv. Elevii care au fost martori la intreaga scena au incercat sa le desparta.

“Normal ca am avut o riposta, m-am intors si avea tendinta de a ma agresa si aveam o umbrela in mana si am tinut-o asa in fata ca sa pastrez o distanta intre mine si ea, mi-a smuls umbrela din mana, s-a napustit si normal ca in momentul ala am facut si eu o miscare de autoaparare”, a povestit Edit Magyarosi, una dintre antrenoare.

Parintii sunt socati de intamplare, care se tem acum sa-si mai lase copiii la antrenamente.

Ambele antrenoare au depus plangere la politie. Pana cand politistii vor stabili care dintre ele a fost victima, conducerea stadionului din Bistrita trebuie sa gaseasca o solutie pentru ca femeile sa nu se mai intalneasca la antrenamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Doua antrenoare de atletism din Bistrita s-au luat la bataie in fata elevilor