Antena Meniu Search
x

Zara şi Dona, două căţeluşe ale Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud, au ieşit la pensie

Zara şi Dona au auzit pentru ultima dată sirenele echipajului de intervenţie. De azi cele două căţeluşe ale Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud au ieşit la pensie. Au servit alături de colegii lor aproape nouă ani.

de Redactia Observator

la 03.03.2020, 17:41

Vezi și
  • Cele două căţeluşe au servit jandarmeriei 9 ani.
  • Patrupedele au participat la zeci de parade şi evenimente.

Zara şi Dona au auzit pentru ultima dată sirenele echipajului de intervenţie. De azi cele două căţeluşe ale Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud au ieşit la pensie. Au servit alături de colegii lor aproape nouă ani. Au participat la zeci de parade, sute de evenimente sportive sau culturale şi la alte sute de misiuni.

Zara, Dona, Saşa şi Linda sunt patru dintre cele mai îndrăgite jandarmeriţe. Nu au lipsit niciodată de la întâlnirile cu elevii, de la parade, dar nici de la vreo misiune de ordine publică.

Pentru două dintre jandarmeriţele canine misiune în slujba comunităţii a ajuns la sfârşit.

După aproape nouă ani de activitate Zara este acum o pensionară fericită. Are şi motive. Îşi va petrece restul vieţii alături de cel lângă care a crescut şi muncit.

Şi pentru câinele de intervenţie Dona, activitatea în slujba cetăţenilor a luat sfârşit. La aproape 7 ani jandarmeriţa a ieşit la pensie din motive medicale. Dar şi pe ea o aşteaptă o pensie liniştită alături de conductorul ei.

Plecarea celor două a lasat un gol în sufletul jandarmilor bistriţeni. Până când noi ofiţeri canini vor intra în rândurile jandarmilor la Bistriţa rămân să profeseze Saşa şi Linda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Zara şi Dona, două căţeluşe ale Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud, au ieşit la pensie