Antena Meniu Search
x

BĂTAIA dintre două clanuri de rromi din Bascov a fost pusă la cale pentru a stabili care familie are supremaţie în comună

Imagini incredibile surprinse în localitatea argeşeană Bascov! Două clanuri de rromi s-au luat la bătaie în stradă, ziua în amiaza mare, cu bâte şi topoare.

Vezi și

Imagini incredibile surprinse în localitatea argeşeană Bascov! Două clanuri de rromi s-au luat la bătaie în stradă, ziua în amiaza mare, cu bâte, topoare şi pistoale. N-au ţinut cont de nimic, nici măcar de faptul că poliţiştii erau de faţă. Speriaţi, trecătorii s-au refugiat pe unde au putut. În timpul războiului de stradă, mai multe maşini au fost distruse, iar la final patru persoane au ajuns la spital. 

A fost o luptă pe viaţă şi pe moarte. Topoarele, bâtele şi cuţitele au zburat dintr-o parte într-alta, spre marea disperare a poliţiştilor, clar depăşiţi numeric. Prinşi în mijlocul atacului, mai mulţi şoferi şi-au abandonat maşinile în drum şi s-au adăpostit, iar autoturismele au fost avariate.

La un moment dat, unul dintre agenţi a reuşit să pună mâna pe o bâtă. În acelaşi timp, un coleg a pornit maşina de poliţie, cu gândul să-i împrăştie pe agresori. Însă rromii nu au bătut în retragere. Şeful de post din Bascov a reuşit, totuşi, să-l încătuşeze pe unul dintre indivizi, numai că a fost rănit. Ca să-l scape, unul dintre subordonaţi a început să tragă focuri în aer. Era clar, cei de la secţia de poliţie aveau mare nevoie de ajutor.

Cele două familii rivale sunt celebre în comuna Bascov, pentru că, de ani de zile, îşi dispută suprmaţia. Conflictul a ars mocnit până aseară, când doi adolescenţi din clanurile rivale s-au bătut. Cele două tabere şi-au dat întâlnire azi, la ora 11, chiar lângă secţia de poliţie, ca să tranşeze situaţia.

În urma bătăii generale de astăzi, patru persoane au ajuns la spital. Cu tot cu scandal, pentru că rromii i-au agresat pe medici şi pe jurnalişti.

17 persoane, bărbați și femei, au fost duse la audieri, la Poliția Municipiului Pitești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » BĂTAIA dintre două clanuri de rromi din Bascov a fost pusă la cale pentru a stabili care familie are supremaţie în comună