Antena Meniu Search
x

Două sectoare din Bucureşti stau fără apă caldă de 2 săptămâni

De aproape două săptămâni zeci de mii de bucureşteni care locuiesc în sectoarele 2 şi 3 şi sunt racordaţi la reţeaua centralizată au aşteptat în zadar să le curgă apa caldă la robinet.

de Redactia Observator

la 29.07.2020, 15:13

Vezi și
  • Primarul general da vina revizia de la CET sud.
  • Cel putin 200 de puncte termice au fost afectate.

În perioada în care igiena ar trebui să fie esenţială, oamenii sunt nevoiţi să se spele. la lighean. Autorităţile dau vina una pe alta, de la revizii, la avarii şi la vechimea ţevilor dar promit că rezolvă problema.

Deşi termenul avansat a expirat aseară, s-a rezolvat doar o parte din problemă, în sectorul 3, unde Termoenergetica a anunţat că a reluat furnizarea apei calde.

Primarul general da vina revizia de la CET sud, care face ca apa calda sa ajunga mult mai greu in tot Bucurestiul.

Gabriela Firea: Din nefericire CET sud, o entitate a guvernului, de la Ministerul Energiei, a oprit pentru revizie, a zis initial o luna, a prelungit. Peste asta s-a suprapus si o avarie!

Cel putin 200 de puncte termice au fost afectate in Capitala, spun reprezentantii RADET.

Alexandru Burghiu, administrator Radet: Vara trebuie sa functionam cu doua cet-uri mari si doua mici, neavand aceste unitati suntem obligati sa incarcam o retea de peste o mie de km de peste douapuncte si sa se si intoarca apa.

De cealaltă parte, reprezentanţii Electrocentralei Bucuresti transmit că problema e alta. Nimeni nu poate ascunde vechimea sistemului de termoficare din Capitală. De mai bine de 30 de ani, Primariile nu s-au ocupat de asta. Vestea buna este ca 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Două sectoare din Bucureşti stau fără apă caldă de 2 săptămâni