Antena Meniu Search
x

Video Dragoste interzisă în aeroportul din Cluj-Napoca: Un american și-a lăsat țara pentru a trăi o poveste de iubire cu o româncă. A fost trimis, însă, înapoi

Se spune ca dragostea învinge orice obstacol, dar nu şi pandemia. Au simţit-o pe pielea lor doi tineri îndrăgostiţi, o clujeancă şi un american.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.03.2021, 08:50

Vezi și

Sperau să se vadă pentru prima oară în carne şi oase, după un an de relaţie online. Însă la sosirea pe aeroportul din Cluj, americanului i s-a refuzat intrarea în ţară. Motivul - întâlnirea cu iubita nu este un motiv justificabil de deplasare. 

"- Vrei să te căsătoreşti cu mine în aeroport?                                                                                            - Absolut!"

Aceste scene romantice s-au petrecut aseară în faţa terminalului de sosiri de pe Aeroportul din Cluj. A fost soluţia prin care Larisa, o tânără din Dej îndrăgostită foc de un american, credea ca îi poate convinge pe vameşi că iubitul ei, Benjamin, poate intra în ţară.

Venit din dragoste în România, trimis din nou în SUA

Larisa: "El şi-a vândut casa să vină aici, să mă ajute pe mine şi pe copilul meu.  Asta era prima dată când ne puteam vedea".

Bărbatul a plecat din Statele Unite în urmă cu două zile. A zburat fără probleme până în Germania, acolo unde a făcut escala. Dar regulile stării de alertă de la noi i-au pus capăt călătoriei. Cetăţenii străini pot intra în România doar în anumite condiţii. Dragostea nu este pe lista motivelor justificabile.

Larisa: "Ideea era să vină să ne căsătorim, nu avem cum, ne-am casatori şi în aeroport dacă se poate. Asta ne dorim, de un an tot pe internet zilnic. Îl aştept cu vinete".

Oprit în zona neutră

Americanul a fost oprit în zona neutră din aeroport. Benjah: "Am testul PCR negativ făcut de mai puţin de 72 de ore şi încă e valabil, am scrisoarea care doveşte că această călătorie este necesară să te ajut pe tine şi scrisoare de invitaţie". Tinerii au chemat în aeroport chiar şi un avocat, dar fără succes.

Andreea Lupean, avocat: "Cetăţeanul străin nu prezintă şi nu justifică niciun motiv imperativ care să îi permită intrarea în România, motiv pentru care i-a fost refuzată cererea". 

Bărbatul va fi trimis în această dimineaţă cu primul zbor înapoi în Germania, acolo de unde are cursă spre Statele Unite.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dragoste interzisă în aeroportul din Cluj-Napoca: Un american și-a lăsat țara pentru a trăi o poveste de iubire cu o româncă. A fost trimis, însă, înapoi