Antena Meniu Search
x

Dragostea trece prin stomac și buzunar! La ce costuri se ridică mesele festive de Ziua Îndrăgostiților

Se spune că dragostea trece prin stomac. Iar proprietarii de restaurante ţin cont de asta mai ales de Valentine's Day. Au pregătit din timp meniuri atractive pentru o cină în doi.

Vezi și

Se spune că dragostea trece prin stomac. Iar proprietarii de restaurante ţin cont de asta mai ales de Valentine's Day. Au pregătit din timp meniuri atractive pentru o cină în doi.

Şi magazinele sunt pline de oferte, iar retailerii online spun că vânzările din această perioadă au crescut fabulos. Cu 80% mai multe produse s-au cumpărat anul acesta faţă de anul trecut.

Preparate alese, ingrediente afrodisiace şi preţuri piperate. Toate vor fi servite la cina festivă de Valentine s day.

Un meniu cu preparate speciale, variantă meniu pentru masa de Valentine s day costă 95 de lei. Meniul conţine un aperitiv, antreu, fel principal şi desert.

Şampania este din partea casei. Şi la patiserii sunt oferte pentru îndrăgostiţi. Un cadou dulce, oferte deserturi frumos ambalat costă de la 30 de lei în sus.

Preţul poate ajunge şi la câteva sute de lei.

Magazinele au pregătit standuri speciale pentru îndrăgostiţi. În unele supermarketuri există chiar colţul iubirii, unde cuplurile pot beneficia de tot felul de reduceri.

Cele mai mari vânzări sunt înregistrate însă de magazinele online.

Categoriile care beneficiază de reduceri în luna iubirii sunt produsele cosmetice, bijuteriile, parfumurile şi lenjeria intimă.

Cei care vor profita cel mai mult de luna dragostei sunt comercianţii de flori care vor mări preţurile în această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dragostea trece prin stomac și buzunar! La ce costuri se ridică mesele festive de Ziua Îndrăgostiților