Antena Meniu Search
x

Dramă! A murit sub ochii părinților!

Focul a ucis un copil, iar alţi doi se luptă să supravieţuiască. Trei fraţi dintr-un sat din Arad au fost sufocaţi de un fum dens. Erau singuri în casă când a izbucnit incendiul.

Vezi și

Focul a ucis un copil, iar alţi doi se luptă să supravieţuiască. Trei fraţi dintr-un sat din Arad au fost sufocaţi de un fum dens. Erau singuri în casă când a izbucnit incendiul. 

O casă sărăcăcioasă, în care trăiau şapte suflete. Când a izbucnit focul, cei trei frăţiori se uitau la televizor. Erau în pat. Copiii au fost prinşi ca intr-o capcana in propria camera. singura ieşire era pe aici, însă, de aici a izbucnit incendiul. asa ca primul lucru pe care l-au facut a fost sa se acopere cu aceasta patura. si asa s-au intoxicat

Fumul a adormit-o mai întâi pe fetiţa cea mai mică. Avea puţin peste doi ani de viaţă. Când tatăl a fost alarmat de un vecin, copila nu a mai putut fi trezită la viaţă.

S-a stins sub ochii părinţilor! Mama le pregătea de mâncare, în bucătăria din curte, când s-au aprins flăcările! Iar tatăl culegea, pentru ei, cireşe. Niciunul nu a simţit pericolul. Ceilalţi doi frăţiori au fost scoşi mai mult morţi decât vii. Pentru ei, medicii au început o misiune dramatică de salvare.

Băieţelul de cinci ani a fost trimis cu elicopterul la spitalul din Timişoara. Sora lui, de trei ani şi jumătate, trebuia mai întâi stabilizată.

După-amiază, s-a ridicat din nou elicopterul. Fetiţa a ajuns la spitalul de copii din Capitală. Din cauza şocului, şi mama a fost internată. E însărcinată. Cu cel de-al şasea copil. Ceilalţi doi erau, ieri, la bunici. Aşa au scăpat teferi. Părinţii urmează să fie audiaţi, în momentul de faţă sunt în stare de şoc

Copiii au şi cetăţenie spaniolă. După mama lor, originară din peninsulă. În Spania, femeia l-a cunoscut pe tatăl copiilor ei. Urmează, acum, o anchetă. Pentru a vedea dacă părinţii au vreo vină. Şi dacă şi-ar fi putut salva fiica la timp!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Dramă! A murit sub ochii părinților!