Antena Meniu Search
x

Video Drama continuă în familia fetițelor din Braşov care au murit după ce au fost spălate pe cap cu Tomoxan. În ce stare e bunica celor mici

Ultima dintre cele trei surori care au fost spălate pe cap cu o soluţie toxică a murit la spital. Mama lor încercase să le scape astfel de păduchi. Fetiţa era singura care supravieţuise şi era internată în stare gravă în spitalul din Târgu Mureș.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 31.05.2021, 20:38

Vezi și

Fetiţa de 8 ani era la terapie intensivă de două zile, în stare foarte gravă. Fusese resuscitată de medici şi transportată cu elicopterul de la Braşov la Târgu Mureş, după ce mama ei a spălat-o pe cap o substanţă toxică folosită pentru deparazitarea animalelor. 

Fetițele au fost spălate pe cap cu o substanţă toxică

Medicii spun că toate organele vitale fuseseră afectate de expunerea la acea toxină extrem de periculoasă. Surorile fetiței, care aveau 7 și 9 ani, au murit la scurt timp după ce au primit acelaşi tratament prin care mama lor spera să le scape de păduchi. 

Bunica fetelor a ajuns şi ea la spital şi este încă internată, însă medicii spun că viața ei nu este pusă în pericol. 

Dosarul acestui caz va ajunge la Parchetului Tribunalului pentru Minori, acesta fiind cel care au preluat ancheta. Deocamdată cercetările se fac pentru ucidere din culpă iar părinţii nu au fost reţinuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Drama continuă în familia fetițelor din Braşov care au murit după ce au fost spălate pe cap cu Tomoxan. În ce stare e bunica celor mici