Antena Meniu Search
x

Drama familiei Bodnariu, în Norvegia, a unit românii din toată lumea!

Drama familiei Bodnariu, în Norvegia, a unit românii de pretutindeni. Oamenii au ieşit în stradă, peste tot în ţară. La fel şi în diaspora. În frunte cu fratele lui Marius Bodnariu, cer autorităţilor novegiene să înapoieze copiii. Între timp, pe internet au apărut imagini şocante despre cum sunt smulşi, efectiv, cei mici, din braţele părinţilor, în Norvegia.

 Drama familiei Bodnariu, în Norvegia, a unit românii de pretutindeni. Oamenii au ieşit în stradă, peste tot în ţară. La fel şi în diaspora. În frunte cu fratele lui Marius Bodnariu, cer autorităţilor novegiene să înapoieze copiii. Între timp, pe internet au apărut imagini şocante despre cum sunt smulşi, efectiv, cei mici, din braţele părinţilor, în Norvegia. Următoarele imagini vă pot afecta emoţional.

Imaginile sunt filmate anul trecut în Norvegia. Sunt greu de privit. Mama începe să ţipe când fiica ei, de un an, aflată în braţele unei rude, e luată de un asistent social. E nevoie de doi ofiţeri să o ţină să nu alerge înspre copil.

Poliţiştii o imobilizează pe podea, ca pe un infractor. Scene şocante de acest fel ar fi avut loc şi în familia Bodnariu, la sfârşitul anului trecut, când cei cinci copii au fost daţi în plasament.

Vezi și

Fericiţi şi zâmbitori. Aşa apar în poze copiii lui Marius şi ai lui Ruth Bodnariu, înainte de momentul noiembrie 2014. La două luni de când cei doi părinţi nu şi-au mai văzut copiii decât în prezenţa asistenţilor sociali, încă speră într-o minune.

Iar alături de ei sunt de astăzi mii şi mii de români. Părinţi ca şi ei care s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi astăzi au ieşit în stradă, în oraşe din toată ţara. La Bucureşti, în Piaţa Victoriei, o mie de oameni s-au strâns. Şi au fluturat pancarte pe care au scris "Români din toate ţările, uniti-vă. Vi se fură copiii." Fratele românului, Daniel Bodnariu a fost şi el prezent.

Autoritatea de protecţie a copilului nu are nicio dovadă prin care să arate că ar fi fost comis vreun abuz asupra copiilor.

Mitinguri de solidaritate cu cei doi soţi români din Norvegia au avut loc, ieri, în mai multe ţări din Europa dar şi la Washington, în Statele Unite ale Americii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri sociale » Drama familiei Bodnariu, în Norvegia, a unit românii din toată lumea!