Antena Meniu Search
x

DRAMA unei cântăreţe de muzică populară: După ce a rămas VĂDUVĂ, a fost diagnosticată cu CANCER şi a suferit două operaţii (FOTO)

O cântăreaţă de muzică populară a dezvăluit drama prin care trece, după ce în urmă cu câţiva ani a rămas văduvă, soţul său decedând chiar pe scenă, alături de ea.

O cântăreaţă de muzică populară a dezvăluit drama prin care trece, după ce în urmă cu câţiva ani a rămas văduvă, soţul său decedând chiar pe scenă, alături de ea.

Bianca Sârbu a declarat că a fost diagnosticată cu cancer de piele şi a fost nevoită să se opereze, respingând, totodată, că ar fi făcut operaţii estetice, aşa cum s-a speculat.

"M-a operat de două ori. Faptul că era pe fata a fost cumplit. În două luni am fost pe picioare. Nu, nu urmez niciun tratament. A scos tot, mi s-a pus piele tot de pe mine, de pe obraz. Dragilor, nu m-am operat la nas, a fost încă o incercare în viaţă. Nu se vede cicatricea. Am fost diagnosticată cu cancer de piele. Am trecut prin multe, de-asta spun ca nu se stie cate lovituri primeşti de la viata.", a declarat Bianca Sârbu.

În urma cu câţiva ani, artista care lucrează la Teatrul Constantin Tănase din Bucureşti, a rămas văduva. Sotul ei, Marian, a murit pe scena, alături de ea.

"Din păcate a murit subit la o nuntă. Copiii erau mici, 2 şi patru ani. El nu se ducea la doctor, era destul de superstitios. A murit în 2013. S-a simtit rău cu câteva săptamani înainte, dar am zis ca e de la stres. Pur si simplu i s-a facut rau, a căzut la o nuntă. M-am gandit că nu sunt nici prima şi nici ultima care trece printr-o asemenea dramă", a mai povestit artista.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » DRAMA unei cântăreţe de muzică populară: După ce a rămas VĂDUVĂ, a fost diagnosticată cu CANCER şi a suferit două operaţii (FOTO)