Antena Meniu Search
x

Drama unei fetiţe românce a impresionat Italia! Tatăl a lasat-o orfană de mamă

Copila de 12 ani îşi plânge mama într-un mesaj sfâşietor, pe Facebook. Rămas fără slujbă şi foarte gelos, tatăl a ucis-o în baie şi apoi s-a sinucis.

Vezi și

Copila de 12 ani îşi plânge mama într-un mesaj sfâşietor, pe Facebook. Rămas fără slujbă şi foarte gelos, tatăl a ucis-o în baie şi apoi s-a sinucis. 

Denisa Ştefan avea 35 de ani şi era soţia şi mama perfectă. În ochii tuturor celor din oraşul italian Lodi, unde familia trăia de mulţi ani dar şi în faţa cunoscuţilor din Craiova, de unde românii plecaseră pentru un trai mai bun.

Nimeni nu ştia însă că soţul, cu 10 ani mai în vârstă îi făcea Denisei viaţa un calvar. De o lună de zile, Nicu rămăsese fără serviciu, se refugiase în băutură şi devenise gelos. Iar vineri noaptea, ameţit de aburii alcoolului şi-a dus nevasta în baie şi a ucis-o.

Urletele ei au trezit-o pe fiica lor de 12 ani din somn. În apartament se mai aflau trei prieteni ai familiei, sosiţi recent din România. Ei au fost cei care au sunat la poliţie, disperaţi pentru că românul se închisese în baie cu soţia. Când au spart uşa, carabinierii i-au găsit pe amândoi fără suflare. Bărbatul îşi luase şi el viaţa.

Erau persoane absolut normale. Ca toate cuplurile, nu i-am auzit certându-se. Nu mi-aş fi închipuit aşa ceva. El era extrem de respectuos. Când ne vedeam îmi deschidea uşa la intrarea în bloc, era o familie normală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Drama unei fetiţe românce a impresionat Italia! Tatăl a lasat-o orfană de mamă