Antena Meniu Search
x

DRAMA UNEI MAME. O fetiță de șapte ani a murit după ce și-a petrecut toată viața într-un spital la 2.000 de kilometri de casă!

Dramă pentru o tânără mamă dintr-un sat din județul Buzău. Fetița ei în vârstă de șapte ani s-a stins pe un pat de spital din orașul german Bonn, după cinci ani în care s-a luptat cu o boală cumplită.

Dramă pentru o tânără mamă dintr-un sat din județul Buzău. Fetița ei în vârstă de șapte ani s-a stins pe un pat de spital din orașul german Bonn, după cinci ani în care s-a luptat cu o boală cumplită.

Femeia din satul Rățești, comuna Berca, vrea să își aducă fetița acasă pentru a o înmormânta creștinește, însă are nevoie de bani. Persoanele care doresc să ajute pot dona în contul deschis pe numele mamei.

Părinții Alexandrei au aflat că fiica lor este bolnavă în urmă cu cinci ani. Copila avea doar doi ani, iar medicii i-au pus un diagnostic crunt: histiocitoză cu celule Langerhans. Au urmat cinci ani de tratamente la un spital din Bonn, acolo unde fetița și-a petrecut practic toată viața, având-o doar pe mama ei alături.

Ieri dimineață, inima Alexandrei s-a oprit. Vestea a fost dată pe Facebook de către primarul comunei Berca, Ionel Dobrița, care a anunțat deja că Primăria va contribui cu 1000 de lei la aducerea în țară a trupului micuței, scrie reporterbuzoian.ro.

Pe acelaşi subiect

"Mama si fiica au stat mai mult timp in spital, beneficiind doar de un minim ajutor al unor oameni cu suflet. Au dus-o foarte greu, dar mama nu s-a plans niciodata…daca Alexuta era bine, restul nu mai conta!

Acum Alina isi plange copilul si singurul lucru pe care si-l doreste este sa-l aduca acasa, in Romania. Repatrierea este foarte costisitoare, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, Alina spune ca sunt oameni acolo care o sustin si vor sa o ajute sa vina cu copilul acasa! Alina multumeste personalului medical de la spitalul de copii din Bonn, pentru toata sustinerea si pentru toata grija pe care le-au acordat-o.

Eu va rog sa o ajutam pe mamica Alina sa-si duca copilul de la Bucuresti la Buzau si sa o inmormanteze crestineste ACASA! Pentru asta e nevoie de bani, pe care Alina nu ii are. Orice ajutor este binevenit, caci sunt atat de multe cheltuieli.

Va las numele mamei si numarul de cont in care se pot face donatiile:

STATE FLORENTINA ALINA

COD IBAN RO12 CECE C001 9462 9079 5811", a scris primarul pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » DRAMA UNEI MAME. O fetiță de șapte ani a murit după ce și-a petrecut toată viața într-un spital la 2.000 de kilometri de casă!