Antena Meniu Search
x

"Dreptul la apă! Dreptul la viaţă!". Primarul din Copșa Mică, plecat pe jos spre Capitală, mai are 100 de kilometri până la destinație

Primarul din Copșa Mică, plecat pe jos spre Capitală pentru a atrage atenția că localitatea sa nu are apă potabilă și canalizare, a parcurs deja 200 km.

Vezi și

Primarul din Copșa Mică, plecat pe jos spre Capitală pentru a atrage atenția că localitatea sa nu are apă potabilă și canalizare, a parcurs deja 200 de kilometri. Daniel Mihalache a ajuns în Argeș, iar miercuri dimineață, la ora 06.30, a plecat de la Pitești spre București.

Mihalache a plecat în marșul "Dreptul la apă! Dreptul la viaţă!" pe 19 septembrie și mai are aproximativ 100 de kilometri până la București, unde speră să aibă ușile deschise atât la Cotroceni, cât și la Guvern.

Copşa Mică a fost, mult timp, cel mai poluat oraş din România. Fabricile care au adus dezastrul au fost închise, însă proiectul pentru apă şi canal a fost abandonat. Şi primăria, obligată să plătească penalităţi firmelor care au început lucrările. Practic, oraşul e în pragul falimentului. 

"E pulbere, nu s-a intamplat nimic de 15 ani, e ca in Beirut. Să aplicam pe bani europeni si macar in 2020 sa avem apa si canal pe banii Europei", speră primarul din Copşa Mică, Daniel Mihalache. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » "Dreptul la apă! Dreptul la viaţă!". Primarul din Copșa Mică, plecat pe jos spre Capitală, mai are 100 de kilometri până la destinație