Antena Meniu Search
x

Droguri crescute in garsoniera

Trei retele specializate in traficul de droguri de risc din Brasov au fost anihilate astazi de anchetatori. Politistii si procurorii au confiscat aproape trei kilograme de canabis, dar si muguri pregatiti pentru vanzare

Vezi și

Garsoniera era amenajata asemenea unui laborator. Plantele au avut nevoie de ingrijire speciala, iar traficantii s-au conformat. Tuburi speciale pentru lumina, dispozitive pentru caldura, dar si aparatura pentru uscarea plantelor. "Sunt seminte aduse din afara granitelor tarii. Presupunem ca din Olanda", a declarat Catalin Borcoman, DIICOT Brasov.

Dar reteaua din garsoniera nu a fost singura vizata. "In aceste dosare sunt cercetati peste 50 de consumatori", a explicat Gabriel Florescu, sef BCCOA, Brasov. Acestia se aprovizionau de la traficanti. Toti cu varste foarte apropiate, intre 21 si 31 de ani. Tranzactiile se faceau la numai cativa metri de sediul DIICOT, chiar in fata aulei Universitatii Transilvania. Iar pretul era stabilit pe gram.

In total trei grupari de traficanti au fost destructurate astazi. Dintr-una dintre ele facea parte si o vedeta locala. Pe scena isi spune K-sap. In fata anchetatorilor va raspunde cu numele din buletin. Membrii celor trei retele au fost arestati preventiv pentru trafic de droguri de risc si risca pedepse de pana la 15 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Droguri crescute in garsoniera