Antena Meniu Search
x

Drumul European 76: 500 de soferi au plantat flori in craterele din asfalt

Cinci sute de soferi au transformat Drumul European 76, ce leaga Oradea de Deva, intr-o mica gradina botanica. Nemultumiti de gropile care le pun masinile pe butuci, oamenii s-au gandit sa le umple cu flori.

Vezi și

Satui de slalomul interminabil printre gropi, 500 de soferi s-au adunat sa protesteze intr-o coloana care s-a intins pe aproape 20 de kilometri. Fiecare dintre ei a cumparat cate un ghiveci cu flori, pe care l-a plantat in gropi. “Masina mea este veche, am avut grija de ea foarte bine pana acum dar din cauza gropilor si a drumurilor, am schimbat mereu bucsi, pivoti”, a explicat un sofer.

Cu sumele investite in reparatii, oamenii puteau sa-si cumpere masini noi. Nu si-au facut, insa, iluzii. “Am primit promisiuni ca totdeauna, drumul asta trebuia facut demult, este singurul drum din tara care a ramas nefacut, drum national”, a spus un alt conducator auto.

Mai multe echipaje de politie au supravegheat protestul si au solidarizat cu manifestantii. “Foarte multe avarii s-au produs la autovechicule pe acest drum in ultima vreme, jenti indoite, anvelope sparte, tamponari usoare, sigur ca accidente grave nu s-au produs pentru ca nu se poate circula cu viteza”, a precizat comisarul-sef Dorin Sava, de la Politia Rutiera Bihor.

La protest au fost invitate si nume mari din conducerea judetului Bihor, care, insa, nu au raspuns invitatiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Drumul European 76: 500 de soferi au plantat flori in craterele din asfalt