Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cod PORTOCALIU de furtuni, vijelii şi ploi torenţiale! Canicula e urmată de răcirea vremii

Codul roşu de caniculă devine, de mâine seară, cod portocaliu de ploi şi vijelii. Temperaturile vor scădea dramatic, şi vor fi ploi torenţiale.

de Redactia Observator

la 01.07.2017 , 19:32

Codul roşu de caniculă devine, de mâine seară, cod portocaliu de ploi şi vijelii. Temperaturile vor scădea dramatic, şi vor fi ploi torenţiale.

Furtunile s-au instalat deja în zona Banatului, iar până luni întreaga zonă de sud şi centru va fi dominată de ploi torenţiale, vijlelii, descărcări electrice, iar în unele zone s-ar putea înregistra 80 litri/metru pătrat.

Codul portocaliu de fenomene extreme intră în vigoare mâine seară la ora 20 şi este valabil în 15 judeţe din sud, până luni la ora 23. Pe lângă acesta, din această seară intră în vigoare şi un cod galben de instabilitate atmosferică accentată, până mâine dimineaţă, în sudul Banatului, Transilvania, local în Moldova, dar şi în zona Carpaţilor Meridionali.

Vezi și

Aşadar, singura veste bună este că vor scădea drastic temperaturile.. Practic, de la o vreme excesiv de caldă mercurul din termometre va coborî până luni chiar şi cu 15 grade. Singura zonă unde s-ar mai putea atinge 40-41 de grade este Lunca Dunării. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Cod PORTOCALIU de furtuni, vijelii şi ploi torenţiale! Canicula e urmată de răcirea vremii