Antena Meniu Search
x

Transplantul de cord a fost reluat la spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala

Un barbat care asteapta de ani de zile o inima noua, a primit darul suprem de la un copil de 14 ani. O moarte stupida s-ar putea transforma in miracol

Vezi și

O moarte stupida s-atransformat in miracol. Transplantul s-a incheiat cu putin timp in urma, cu emotii. Inima unui copil de 14 ani trebuie sa fie compatibila cu organismul unui barbat matur, corpolent. Asa ca urmatoarele ore, zile sunt decisive, vom vedea daca organismul accepta noua inima. O sansa care a venit odata cu o drama. Adolescentul se juca pe scara blocului cand a cazut din greseala, in gol, trei etaje. Ajuns fara nicio speranta la spital, mama lui a acceptat sa-i doneze inima, ficatul, rinichii si corneea. Un gest de solidaritate care a marcat practic reluarea transplantului de cord in Romania.

Totusi, ar putea fi doar o exceptie daca ne gandim ca bugetul pe anul acesta pentru transplant a ramas taiat, medici specialisti sunt putini si nici pana la aceast ora nu exista acel registru unic, adica o lista unica unde sa fie trecuti toti bolnavii care asteapta un transplant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Transplantul de cord a fost reluat la spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala