Antena Meniu Search
x

Preparatele din carne de urs, un magnet pentru turistii straini

Dupa Rusia, Romania are cea mai mare populatie de ursi din Europa. Un lucru de care am putea profita. De fapt, profitam deja. Cativa patroni de restaurante n-au stat foarte mult pe ganduri pana sa puna in meniuri tot felul de preparate din carne de urs.

Vezi și

Un gust unic, usor dulce, imbinat cu mirosul delicios al unei fripturi proaspete. Preparatele din carne de vanat ar putea deveni o noua atractie turistica si sunt, in primul rand, promovate de ghizii turistici care aleg acest meniu. Aproape 100 de oameni veniti din Ungaria s-au infruptat la masa de pranz cu mancaruri din vanat fara sa stie.

Turistii au fost surprinsi.placut. Carnea de vanat nu este ceva nou, doar ca restaurantele care o pregatesc sunt destul de rare. Pentru aceasta masa de pranz proprietara restaurantului s-a pregatit timp de o saptamana. Carnea de urs a stat patru zile intr-un bait special, dupa care a fost curatata riguros, pana a ramas doar muschiul. Prepararea lui a mai durat inca cinci ore.

Chiar daca in Romania nu sunt foarte promovate asemenea preparate, restaurantele care le au in meniuri au un avantaj. Ceea ce inseamna mai multi clienti deci, un profit mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Preparatele din carne de urs, un magnet pentru turistii straini