Antena Meniu Search
x

Curs valutar

LOC BLESTEMAT. Tragedia din Bistriţa în care au murit patru fraţi şi vărul lor s-a produs în acelaşi loc în care, în 2015, au murit ALTE PATRU PERSOANE

Este vorba de o fată de 12 ani, soră cu trei dintre victime. Din maşina făcută zob, copila a fost dusă cu elicopterul la Târgu-Mureş, dar medicii nu au mai putut s-o salveze. Bilanţul tragediei a ajuns astfel la 5. Cazul este înfiorător. O familie a pierdut 4 copii într-o clipă.

de Redactia Observator

la 02.06.2017 , 14:47

Este vorba de o fată de 12 ani, soră cu trei dintre victime. Din maşina făcută zob, copila a fost dusă cu elicopterul la Târgu-Mureş, dar medicii nu au mai putut s-o salveze. Bilanţul tragediei a ajuns astfel la 5.

Daria era cea mai mică dintre cei aflaţi în maşină. Din păcate, a mai avut doar o zi de trăit. Rănile au fost prea grave.

Accidentul s-a produs ieri, la o trecere de cale ferată, fără barieră, din localitatea Viișoara. La volan era o tânără de 19 ani, sora mai mare a Dariei. Avea carnet de doar o lună. Fără experienţă, tânăra nu a oprit la semnul STOP. S-a grăbit să treacă, iar maşina a fost lovită de tren şi târâtă 300 de metri, pe şine.

Vezi și

Lavinia, tânăra de la volan, o soră în vârstă de 15 ani, fratele lor, de 20 de ani, şi un verişor de 19 ani au murit în accident. Iar acum, şi Daria. Cei patru fraţi proveneau dintr-o familie numeroasă, cu 9 copii. Tragedia s-a petrecut în acelaşi loc în care, în 2015, au murit patru persoane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » LOC BLESTEMAT. Tragedia din Bistriţa în care au murit patru fraţi şi vărul lor s-a produs în acelaşi loc în care, în 2015, au murit ALTE PATRU PERSOANE