Antena Meniu Search
x

DURERE IMENSĂ după moartea Cătălinei Tănase. Tânăra gravidă şi fetiţa ei nenăscută au murit fără vreo vină, în accidentul de lângă Predeal. Medicii au încercat să salveze măcar copilul

DOLIU pentru familia unor tineri din Sibiu, după un DRAMATIC şi inexplicabil accident rutier întâmplat aseară, pe DN1.

DOLIU pentru familia unor tineri din Sibiu, după un DRAMATIC şi inexplicabil accident rutier întâmplat aseară, pe DN1. Fostul baschetbalist sibian George Tănase și soția sa însărcinată în șapte luni au fost implicați într-un accident la ieșire din Predeal. Cătălina a murit, în ciuda eforturilor medicilor brașoveni. Nici bebelușul nu a putut fi salvat, o fetiţă, se pare, din primele informaţii.

(GALERIE FOTO) Ea este Cătălina Tănase, tânăra gravidă care a murit împreună cu fetiţa ei nenăscută, fără vreo vină, în accidentul de lângă Predeal. Medicii au încercat să salveze măcar copilul.

Accidentul a avut loc pe DN1, în apropiere de Predeal. La volanul mașinii era soțul tinerei însărcinate, iar conform polițiștilor rutieri, pe fondul oboselii, George a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde s-a tamponat cu o autoutilitară ce mergea regulamentar.

Impactul a fost chiar pe partea din dreapta a mașinii de Sibiu, acolo unde se afla soția fostului baschetbalist. Imediat un doctor aflat în trafic a încercat să o ajute pe fată.

A resuscitat-o manual până ce la fața locului a ajuns SMURD-ul. Din păcate Cătălina a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii sosiţi la locul accidentului au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

 O a doua luptă a medicilor a fost cea pentru salvarea pruncului. La fața locului a ajuns un medic ginecolog, un neonatolog şi un anestezist.

Din nefericire copilul a decedat și el la câtva minute după ce a fost scos din pântecele mamei sale.

 „Din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată. Un medic de la Maternitatea Braşov a făcut cezariana în stradă, în maşina SMURD şi bebeluşului i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, nici acesta nu a putut fi salvat”, a precizat căpitanul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, conform Bună Ziua Brașov.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi una cu apă şi spumă.

Poliţia Predeal a deschis o anchetă în acest caz, însă din primele informaţii, se pare că şoferul autoturismului este vinovat de producerea accidentului, după ce ar fi adormit la volan şi a ajuns pe contrasens.

Prietenii familiei au trimis pe Facebook foarte multe mesaje de condoleanţe, exprimându-şi regretul pentru dramaticul eveniment.

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost si esti un inger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fi uitat niciodata! Dor si durere!"

"Dumnezeu sa va odihneasca in pace! Draga mea, niciodata nu te voi uita...ai demonstrat ce om minunat esti si asa vei ramane toata viata in inimile noastre. Condoleante familiei"

"Nu-mi vine sa cred Cata!!! 😭 Dumnezeu sa va odihneasca in pace ! Condoleante familiei !!"

EMOŢIONANTA mărturie a medicului din Braşov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA, încercând să salveze copilul nenăscut al Cătălinei Tănase: "Regret că n-am reuşit s-o salvez"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » DURERE IMENSĂ după moartea Cătălinei Tănase. Tânăra gravidă şi fetiţa ei nenăscută au murit fără vreo vină, în accidentul de lângă Predeal. Medicii au încercat să salveze măcar copilul