Antena Meniu Search
x

Ea este tânăra șoferiță care a murit într-un accident la Suceava, în timp ce se întorcea de la cumpărături. Alina s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina (Foto)

Alina Tarita este șoferița de 28 de ani care a murit, duminică, într-un accident la Suceava, în timp ce se întorcea de la cumpărăturile de Revelion.

Alina Tarita este șoferița de 28 de ani care a murit, duminică, într-un accident la Suceava, în timp ce se întorcea de la cumpărăturile de Revelion.

Alina s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina, duminică, la Spătărești, la ieșirea din Fălticeni pe DN2, în județul Suceava.

Imediat după ce a ieșit din Fălticeni și a intrat pe DN2 E, o cisternă a intrat în depășirea autoturismului Fiat, condus de Alina. Deoarece cisterna ar fi depășit în scurt, șoferița de 28 de ani s-a speriat și a tras de volan dreapta. A ieșit cu roțile din dreapta de pe carosabil, moment în care mașina a intrat în balans. Ne mai reușind să stăpânească autoturismul, a intrat apoi pe contrasens, după care s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile.

Pe acelaşi subiect

Șoferița a rămas încarcerată. A fost scoasă de către lucrătorii ISU care au intervenit cu modulul de descarcerare. Era inconștientă și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ea este tânăra șoferiță care a murit într-un accident la Suceava, în timp ce se întorcea de la cumpărături. Alina s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina (Foto)