Antena Meniu Search
x

Echipajul ambulanţei trase de cai în Iaşi, lăudat de şefi

Situaţie tragi-comică la Iaşi! Pentru că o ambulanţă nu reuşea să se urnească din curtea Spitalului de Psihiatrie Socola, angajaţii au apelat la cai.

Vezi și

Situaţie tragi-comică la Iaşi! Pentru că o ambulanţă nu reuşea să se urnească din curtea înzăpezită a Spitalului de Psihiatrie Socola, angajaţii au apelat la o soluţie bătrânească. Au oprit o căruţă şi au tractat vehiculul cu ajutorul a doi cai.

De minute bune, această ambulanţă nu poate ieşi din zăpada care s-a depus în curtea spitalului de psihiatrie Socola, din Iaşi. În ajutorul angajaţilor blocaţi în neputinţă vine această căruţă cu doi cai. Teleaga este conectată la ambulanţă, iar caii sunt turaţi la maximum de birjarul salvator. Opinteala durează câteva minute, dar într-un final apar şi roadele.

Ambulanţa este trasă din zăpadă pe o alee mai practicabilă. Directorul spitalului a aflat ulterior de incident şi a lăudat spiritul creativ al angajaţilor. Chiar dacă legea dictează ca în curţile spitalelor toate căile de acces să fie deszăpezite. Isprava vine la o săptămână după ce, în judeţul Vaslui, o ambulanţă blocată pe un drum plin de noroi a fost scoasă la liman tot de un căruţaş şi caii săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Echipajul ambulanţei trase de cai în Iaşi, lăudat de şefi