Antena Meniu Search
x

O educatoare din Târgu-Jiu este terorizată de fenomene paranormale: 'Scaunele şi mesele tremură tot timpul'

O educatoare de la o grădiniţă din Motru este terorizată de fenomene paranormale şi acuză conducerea că nu îşi poate ţine cursurile.

O educatoare din Târgu-Jiu este terorizată de fenomene paranormale

O educatoare de la o grădiniţă din Motru este terorizată de fenomene paranormale şi acuză conducerea că nu îşi poate ţine cursurile.

Totul din cauza scaunelor şi meselor care... tremură tot timpul.

Alina Pîrvulescu este educatoare la grădiniţa cu program prelungit nr. 1 din Motru şi a declarat că nu este suportată de directoarea unităţii de învăţământ, Camelia Barbu, despre care spune că este susţinută de PSD.

Educatoare cu 22 de ani vechime, femeia a povestit într-o postare pe Facebook că nu îşi poate ţine cursurile din cauza unor fenomene paranormale care se încheie în momentul în care o persoană străină vine să verifice.

Pe acelaşi subiect

Alina Pîrvulescu susţine că pătuţurile copiilor se mişcă permanent, la fel şi măsuţele, astfel încât nu mai poate lucra cu ei. Întrebată dacă sunt lucrări în zonă, aceasta a spus că nu, dar suspectează că 'au pus ceva sub paturi să le zguduie, ca să terorizeze copiii şi să nu pot lucra cu ei', notează presa locală.

"Nu suport PSD şi vor să scape de mine", a scris educatoarea.

Mai mult, educatoarea susţine că şi la ea acasă sunt astfel de mişcări necontrolate ale obiectelor, motiv pentru care chiar a sunat la DIICOT, pentru a cere să fie făcute cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O educatoare din Târgu-Jiu este terorizată de fenomene paranormale: 'Scaunele şi mesele tremură tot timpul'