Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev de 15 ani, bătaie cu 5 poliţişti în curtea liceului, la Baia Mare (video)

Un elev de 15 ani a încins o bătaie în toatp regula, cu 5 poliţişti, în curtea liceului, la Baia Mare. Colegii lui au filmat totul, de la fereastra clasei.

de Cosmin Stăniloiu

la 05.06.2019 , 22:36

Elev de 15 ani, bătaie cu poliţiştii Elev de 15 ani, bătaie cu 5 poliţişti în curtea liceului, la Baia Mare (video) - Captură video

Un elev de 15 ani a încins o bătaie în toatp regula, cu 5 poliţişti, în curtea liceului, la Baia Mare. Colegii lui au filmat totul, de la fereastra clasei.

Imagini au fost publicate de vasiledale.ro, ele fiind filmate miercuri, 5 iunie, în curtea Liceului Economic din municipiul Baia Mare.

Din informațiile pe care sursa citată le deţine, se pare că Poliția ar fi fost sesizată despre un incident și un echipaj s-a prezentat la fața locului. Acolo, agenții ar fi încercat să discute cu un elev de aproximativ 15 ani.

Articolul continuă după reclamă

Se pare că aceștia nu au reușit săs e înţeleagă cu elevul și au cerut ajutor. Pentru a-l imobiliza pe adolescent a fost nevoie de trei polițiști pe care elevul îi loveşte în repetate rânduri. Pe imaginile video se vede clar acest lucru.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un final, au mai sosit doi agenţi ca să-şi ajute colegii şi abia toţi cinci au reuşit să îl urce în maşină şi să îl ducă la secţie.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Elev de 15 ani, bătaie cu 5 poliţişti în curtea liceului, la Baia Mare (video)