Antena Meniu Search
x

Iulian, elev în clasa a XI-a la un liceu din Bârlad, a ajuns cu capul găurit la spital, după ce a fost lovit de o pilă în atelierul școlii. Poliția anchetează cazul

Un elev de la Colegiul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Bârlad a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o pilă în cap, în atelierul școlii, la ora de practică.

- FOTO: vremeanoua.ro

Un elev de la Colegiul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Bârlad a ajuns cu capul găurit la spital, după ce a fost lovit de o pilă, în atelierul școlii, la ora de practică.

Potrivit vremeanoua.ro, Iulian C., elev în clasa a XI-a, a ajuns în stare gravă la o clinică de neurochirurgie din Iași, după ce, în timpul orei de practică, un alt elev a izbit de bancul de lucru o pilă, care apoi a zburat și l-a lovit direct în cap, rănindu-l serios.

Adolescentul a căzut ca secerat și chiar și-a pierdut conștiința pentru câteva momente.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maistrul instructor a chemat imediat ambulanța, iar băiatul a ajuns la spitalul din Bârlad, cu diagnosticul de fractură înfundată de craniu și hematom subdural.

Medicii bârlădeni au decis să-l transfere la Iasi, la Clinica de Neurochirurgie, unde urmeazã sã fie supus unei interventii chirurgicale.

Polițiștii au decis să deschidă o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iulian, elev în clasa a XI-a la un liceu din Bârlad, a ajuns cu capul găurit la spital, după ce a fost lovit de o pilă în atelierul școlii. Poliția anchetează cazul