Antena Meniu Search
x

Elev olimpic la informatică, dispărut

Este deja a treia zi de când părinţii unui elev olimpic la informatică din Bacău îşi caută copilul cu disperare. Andrei are 18 ani. E un adolescent liniştit, care obişnuia să pună şcoala în faţa ieşirilor în oraş şi care n-a făcut niciodată probleme.

Vezi și

 Astăzi, părinţi, colegi şi profesori aşteptau tot ce e mai bun din el. Trebuia să participe la etapa pe ţară a Olimpiadei de Informatică. Doar că de marţi băiatul parcă s-a evaporat.

Nu e o mamă care să-şi preseze copiii cu telefoanele. Dar nici una căreia să nu-i pese. Timpul se scurgea, ziua se transforma în noapte iar neliniştea se cuibărise deja în inima ei.

A sunat-o mai întâi pe profesoara de informatică a băiatului. Dar mama lui Andrei n-a primit răspunsul pe care voia să-l audă. Aşa c-au început să-l caute amândouă prin oraş, ghidate de o nelinişte cumplită.

Nimeni, în afară de părinţi, nu l-ar fi văzut miercuri pe Andrei. Un adolescent pasionat de studiu şi mai puţin de orice altceva. Nu obişnuia nici măcar să iasă în oraş.

A fost ultima dovadă că băiatului încă îi funcţiona telefonul, înainte să se închidă. Nici azi, când trebuia să plece la Olimpiadă, n-a sunat.

Poliţiştii l-au dat în urmărire naţională. Andrei Cobuz are 18 ani, constituţie atletică, aproximativ 1,75 metri înălţime şi 75 de kilograme, păr scurt, castaniu. Pe 2 aprilie, când a dispărut, purta blugi albaştri şi pantofi sport negri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Elev olimpic la informatică, dispărut