Antena Meniu Search
x

O elevă de liceu din Tulcea a vrut să intre cu maşina într-un grup de colege, apoi a snopit în bătaie o fată din clasa a 10-a

O elevă de liceu din Tulcea a vrut să intre cu maşina într-un grup de colege, apoi a snopit în bătaie o fată din clasa a 10-a. Fata, cu permis abia luat, a vrut să se răzbune pe una dintre adolescente, a coborât de la volan şi a lovit o fată.

de Redactia Observator

la 02.03.2019, 16:56

O elevă de liceu din Tulcea a vrut să intre cu maşina într-un grup de colege
O elevă de liceu din Tulcea a vrut să intre cu maşina într-un grup de colege - Arhivă

O elevă de liceu din Tulcea a vrut să intre cu maşina într-un grup de colege, apoi a snopit în bătaie o fată din clasa a 10-a. Fata, cu permis abia luat, a vrut să se răzbune pe una dintre adolescente, a coborât de la volan şi a lovit o fată.

Mama fetei care a fost lovită a făcut plângere la poliţie şi a mers cu fiica ei la spital, pentru că aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Atacul a avut loc în apropiere de Liceul Agricol Nicolae Cornâşeanu, din Tulcea, în urmă cu o săptămână.

Mama elevei agresată a povestit totul pentru Tulcea Noastră: "Astăzi la ora 10 (vineri – n.r.), cred că era un grup de eleve de la Liceul Agricol şi erau să fie omorâte de o altă elevă. Aceasta a vrut să le calce cu maşina, fetele au fugit iar pe fata mea a bătut-o. Am sunat la poliţie şi la ambulanţa şi, da, vreau să ajung mai departe cu acest caz. Agresoarea este clasa 12-a la accelasi liceu iar grupul fetelor, clasa a 10-a."

Poliţia a deschis dosar penal adolescentei agresive: "Am fost alertaţi pe numărul de urgenţă 112 şi un echipaj de ordine publică s-a deplasat la faţa locului. S-a reţinut săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violente şi se fac cercetări în acest caz. În funcţie de administrarea probelor, vom proceda ca atare."

După ce poliţiştii vor viziona imaginile de pe camerele video din zona evenimentului şi vor dobândi şi alte informaţii, încadrarea juridică poate fi schimbată. Cu alte cuvinte, dacă filmările vor reliefa că agresoarea a vrut să dea cu maşina peste victimă, încadrarea se poate schimba în tentativa de omor, ceea ce ar duce la o pedeapsă mult mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O elevă de liceu din Tulcea a vrut să intre cu maşina într-un grup de colege, apoi a snopit în bătaie o fată din clasa a 10-a